Öncelikle doğradığımız sucukları bir tavaya koyarak orta ateşe bırakıyoruz.
Daha sonra üzerine suyu ekleyip 3-4 boyunca sucuğun yağı suyu çekene kadar pişiriyoruz. Pişikten sonra ocaktan alıp suyunu döküyoruz. Tekrar ocağa koyup üzerine zeytinyağını ekledikten sonra kızartıyoruz. Ayrı bir kapta yumurtaları kırıp üzerine tuz ve karabiberi koyduktan sonra köpürene kadar çırpıyoruz. Hazırladığımız karışımı ocaktaki sucukların üzerine döküyoruz. Tavayı sallayarak yumurtanın her tarafa dağılmasını salıyoruz. Daha sonra pişen tarafını ters çevirip diğer yüzünün de kızarmasını sağlıyoruz.
Sucuklu omlet kızardıktan sonra ocaktan alıp istediğimiz şekilde kesip servis yapıyoruz.
Afiyet Olsun.